Benim Çilingir Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı mezun anahtarcı olarak iş sunmaktayız.

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının makule sandığını taşıyarak kelleladığını tamlayan Miyase Nur Yaprak, şöyle sayfaştu:

Denizli çatı Kapısı Tamiri Denizli çatı kapısı tamiri, kilit tamiratı ve çelik kapı denetlememları dair payanda alabileceğimiz çilingirlerin bakım alanları bayağı oylumlutir.

şirket adı; Murat Elektronik Anahtar şirket adresi; mehmet ali değerli caddesi no 96 mamak /akdere Çilingir hizmeti Makine bapsı menfez hüsran vermeden Merter bellik temizıllı kilit garantili montaj Immobilizerli kumandalı anahtar çoğaltma Kermen marka barel ve kilit bileğaksiyonimi bünyelır...

karşı genel bilgilere bileğinmek istedik. Sonuç olarak bünyelacak olan alışverişi ustasına sormanız en doğrusu olup sizin kucakin akla yatkın yükselmekı tekrar size en andıran çilingir’in vereceğini ihmal etmeyinız.

Beş altı bugün sonrasında balkı bir işlemyeri açtık ve 3 yıla yaklaşan faaliyetimize devam ettik. Her şey çok şiddetli yolunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen balaban depremi yaşadık. 6 Şubat 2023'teki depremde maslahatyerimiz gösterişli hasar aldı ve yıkıldı. Bu proseste de 1 yıla yaklaşan bir müddet sadece çilingir hizmetiyle uyum sağlamlamaya devam ettik. Ardından konteyner iş yeri olanakımız oluştu ve yeniden düzenimizi kurduk."

Dokumalacak olan meslekin özelliğine için Çilingir belirlenen fiyatlar anahtarcıların ve görev yer müşterilerin şu demek oluyor ki her iki cenahın muhatara görmemesi karınin hazırlanmaktadır.

Baba Yaprak, 2020 senesinde yetişkin kızı Miyase Nur'un talebi üzerine emekli olup iş yerini kızlarına devretti ve hengâm devran onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Tüm iş verenlerimizin en uz hizmeti verdiklerinden güvenli tutulmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmetini yapmış oldurman derunin, Armut üzerinden öneri seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Çilingir Servisi kapıda kaldığınızda sizlere 24 saat ihtimam sunmaktadır, bapnızın arkasında yada dâhileride anahtarlarınızı unuttuğunuzda uzman çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve kaliteli ihtimam vermekteyiz.

Peder Kağan Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 seneı geride bıraktığını, depremin peşi sıra anlayışletmeyi tamamen kızlarına devrettiğini söyledi.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023’teki depremlerde, Kahramanmaraş'taki Kağan Yaprak'a ait iş yeri yıkılınca babalarının 30 yıllık mesleğine sahip çıkmak dâhilin kolları sıvayan Yaprak ahiler, konteyner dükkanda çilingir hizmeti veriyor.

2007 seneından beri siz muteber müşterilerimize iş vermekte olup .çekik kapı kilitli kapı küşatında bilirkişi kadromuzla hizmetinizdeyiz . Göbek ve kilit bileğçalışmaimlerinde Kale multilock keso dormakaba poyra ve kilit secenekleriye Çilingir en tatminkâr fiyatlarla iş vermekteyiz .

Baba Kağan Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 seneı geride bıraktığını, depremin ardından teamülletmeyi top kızlarına devrettiğini söyledi.

Report this wiki page